Har du spørgsmål? Ring på 22 78 20 91 Kontakt os Læs mere om os
Har du spørgsmål? Ring på 22 78 20 91 Kontakt os Læs mere om os
Har du spørgsmål? Ring på 22 78 20 91 Kontakt os Læs mere om os

Belægning af granitfliser

​Rosenkær Brolægning kan stå for både store og små brolægningsopgaver for både private og virksomheder på Jylland og Fyn.​

​Kendt for kvalitet

Kvalitet inden for belægning af granitfliser er vores kendetegn. Måske er det derfor, at mange kunder vælger os igen til nye opgaver.

​​Granit er et rigtig populært materiale, og det forstår vi godt. Det er på samme tid solidt og flot at se på, og der er rigtig mange muligheder, når det kommer til belægning af granitfliser.

​Dine ønsker inden for belægningen af granitfliser

Har du tanker, som du ønsker at tale med os om? Eller skal vi komme med forskellige forslag, så du får en ide om, hvad der er muligt? Vi tager udgangspunkt i den løsning, du gerne vil have, inden for belægning.

Hvad enten vi skal være med helt fra start, eller vi først skal være en del af projektet, når du har en klar ide om, hvad opgaven skal indebære, træder vi gerne til.​

​Vi har erfaring med alt fra terrasser til indkørsler, hvor vi sørger for en stilfuld løsning, som du kan glæde dig over og være stolt over at vise frem. Så fang os på telefon 22 78 20 91 eller på mail rosenkaer74@hotmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os

Rosenkær Brolægning ApS logo

Rosenkær Brolægning ApS | CVR: 32834213
Adresse: Bjerlevvej 8, 7300 Jelling
Tlf: 22 78 20 91 | Mail: rosenkaer74@hotmail.com